Thursday, March 1, 2012

Kenduri Aqiqah and Cukur Jambul Nur Alaisya 29.01.2012

Alhamdulillah, kenduri aqiqah alaisya berlancar dengan lancar. Buaian dia pun cantik sangat!! :D
So ni ada gambar masa kenduri hari tu.
Hari yang best sebab, 
hari tu birthday sab
and 1st wedding anniversary kitaorg.... 
:D

oh, sorry gambar tunggang langgang hahahha.....

 














































4 comments:

  1. muka sab nampak skit dlm gambar2 ni..hehe, baru ni sy jadi tukang tatang dulang utk alatan cakur jambul anak buah, bila nampak troli dlm gambar cukur jambul anak sab ni..nape la tak terfikir ms tu, bukan apa gigil tu tatang dulang lama2 tu sbb berat hahahaha

    ReplyDelete
  2. puan mar, ade skit2 je heheh. yg lain2 muke babah dia :p

    oowhhh...ni pon idea mak sab, die ckp nnt penat nak pegang lama2.. lepas ni pakai troli tolak ehhh :D

    ReplyDelete
  3. mmg gigil pn pegang dulang lama2....hehehe...kita pn pegang dulang gak time cukur jambul..

    ReplyDelete
  4. mcm mne nak contact ngan awak? kite nak tnye psal fibroid tu.. same la kes kita.. 010-7669350 amy

    ReplyDelete