Monday, October 3, 2011

Blog Sudah Mula Bersawang

As Salam & ...... good evening?? dah malam rupanya. 

Lama dah sab tak update blog. Last was Raya nye post. Well, sab actually dah tak kerja. Sab kontrak for 2 years (smp Dec 2011 ni)  but, me and Jai decide sab benti awal.  Sebab sab due pon bulan Nov ni... (NEXT MONTH YEH! cepatnye....)  so sab last 16 Sept yang lepas. Now dok lah ulang alik ke bangi (rumah my parents) sebab kat subang siang takde orang, so my mom agak risau lah if pape jadi. *ikut kan aje lah huhu*

Well, weekdays sab kat bangi, abah ade rumah sebab dah pencen. So, jumaat sampai ahad sab ade kat subang. Sian kat jai kena dok lah hantar sab ke bangi. Humph....... Well, actually bila kita dah duduk rumah sendiri dengan jai and my MIL, bila kita kat rumah parents rasa awkward plak. And dunno why, sab time pregnant ni tak boleh berjauhan dengan jai. Time tidor kat bangi, memang tak nyenyak *dapat lak tidor dengan mak sab huhu* pagi time subuh tu baru lah nak lelap. mmmmm. Tapi bila dengan jai, lenaaaaa tido :)

Ikutkan memang nak duduk subang je, tapi takpelah. Sian pulak abah kat rumah sorang2. ermmm.......

So sekarang ni, menghitung hari lah sampai sab due :)  semoga semua berjalan lancar....... Amin....

2 comments:

  1. Semoga segala urusan semasa bersalin nanti dipermudahkan Allah Taala.. Amin.. X saba nak tengok baby baru.. NgEEE..;D

    ReplyDelete