Tuesday, September 6, 2011

Raya Aidilfitri 2011

As Salam & petang everyone :)

Sab pon nak gak update blog pasal Raya tahun ni 2011. This year, kitaorg raya kat Bangi. Rumah ibu and abah. Dengan mak mertua sekali raya dengan kitaorg eheheh. Sebab jai pon orang KL jek. So first raya together kitaorg raya belah sab. Tahun depan belah husband plak. Tapi takda beza sangat pon. Sebab rumah ibu kat bangi, rumah MIL kat subang jek. Macam this year, sehari sebelum raya tu, MIL tidor rumah bangi, buat rendang eheheh. Rendang dia sedapppp weyhhhh!! Tu yang kitaorg book awal2 hehehee. Lepas je semayang raya kat Surau Al-Mawaddah, Mutiara Bangi, kitaorg pon bersalam-salaman and lepas tu dalam kul 11.30am, terus gi umah uwan sab kat Kajang. *Oh before kitaorg sampai bangi tu, singgah kejap jenguk kubur arwah nenek jai..*

Lepas je kat rumah uwan kajang, kitaorg terus shoot balik kampung abah kat Kg. Lonek, Batu Kikir, Negeri Sembilan. Semalam je kat kampung, dah habis rumah sedara mara semua the next day terus balik KL. Jam nye aduhaiiiiii, mau tergeliat pinggang dibuatnya huhuhu. So ni adalah sikit gambar raya kitaorg :D


Abah jadi mando jek :p

Haaaa tu dia chef nya. my MIL :)

Haaa ni masa tengah masak rendang ayam!! sedaapp!!

Kakak saya :)


Ni masa tengah masak rendang daging. Kuali kecik jek hehehe


Kuih Keria fav saya!!!!!! *yang bulat cantik tu sab buat yeh*

Usop Wilcha eheheh :p


Konon la tu :P

Ntah ape yang digelakkan nya tu.... Ni kat rumah ibu n abah :)

Abg Ipar and kakak

My Handsome Daddy! I Love U!!!!

Me, Jai and MIL

Me @ 28 weeks    :)

My Hero

Uhuk.uhuk. nangis2 peluk kakak ;'(

Huwaaaa lagi mencurah2 air mata bila salam dengan jai :'((((

Kakak saya yang ayu

We look so blueeeeeee ;)

Welcome to Kampung Lonek y'all :p

Okay......

TAMMAT

2 comments:

  1. la dekat jer kg lkat lonek...saya pun kat batu kikir jer...

    ReplyDelete
  2. mama akid,
    ehhhh ye ke??? dekat sgt lah tuuu :)
    ntah2 uwan sab mesti kenal dengan family mama akid kan hehehe

    ReplyDelete