Sunday, February 6, 2011

29.01.2011 Tarikh yang amat bermakna buat diri kami :)

Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi.. akhirnya pada jam 10.40 pagi di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya atau lebih dikenali sebagai Masjid Besi Sabrina dan Faizal telah selamat diijab kabul.. rasa happy sangat akhirnya sab jumpa someone yang betul2 sesuai and tahu dapat membimbing sab dan anak2.. Ya Allah, besyukur sgt Kau pertemukan aku dan Faizal.. akan ku patuhi suamiku dan akan ku curahkan kasih sayang ku kepadanya.. sesungguhnya tiada insan lain yang sebaik dia.....

Pagi lepas nikah tu ade la makan2 skit..sebab dah nak dekat tengahari kan..so catering dah sediakan semuanya.. and caterer pon sab ambil member sendiri.. Faiz Murat a.k.a Tompok nye catering yang masak untuk pagi tuh.. and photographer pulak kitaorg ambil Abang Bob Saffandi.. nanti sab carik link dia yeh.. gambar2 die memang superb!! berbaloi2 ambil....but album kitaorg siap lagi sebulan..nanti bile dah siap gambar sab upload k... 
Malam tu kitaorg ade kan reception kat Bakawali Ballroom, Puri Pujangga UKM Bangi.. jemputan hanya 200 orang jek..kami gabung belah lelaki and perempuan..so kawan2 ramai tk dpt nak jemput.. terkilan jugak tp itu kehendak kitaorg and ibu bapa...sebab nak buat kecil2an and simple jek.. harap2 mana kawan2 yg sab tk dpt nak ajak tu tkde lah terasa sangat.. hmph..... :(   so kat bwh ni ade lah skit gambar.. tp bukan dari Abg Bob... ni cilok dr member2 lain heheheh... once dah ade gambar sab upload.... enjoy guys ;P

ni masa lepas make-up.. kat rumah lagi ni...

sab and my cuzen hanis.., pengapit of the day hehe..

this is my beloved sister.., Diana

ni masa tok kadi tengah bagi ceramah sikit eheheh.. kadi ni rockkk...

berdebar2 menungu huhuhuh... yang pelik nye, harga cincin pon kadi tanya.. mmmm

hahha.. kena soal dgn kadi :D

backdrop pelamin dari Idaman Jelita

time ni cantik..sebab ade lampu2 kat belakang..but thn lepas tu ade shot :(  so terpadam.. huwaaaa!!

time masuk ke dewan.. yang dak2 kecik depan ni cuzen2 faizal... nadira and nana...

controllll ayuuu :P

aksi suap menyuap :p

aaaauuuuummmmm

ni tah sape amik gambar ntah heheehe... yg budak2 lelaki blkg tu sume bdk2 mass comm  uitm :)

nizam, faizal, me and sabrena ehhehe.. nama kitaorg sama.. ejaan je lain :)

my setiawangsa friends...!!! i love them so much... my true friends.....
amar, faizal, me, hazira@adik, tala and anam... akai tk dpt dtg huhuhuh..*sad*

them again ehheheh

abang2 architect.. ni semua kawan2 faizal masa kat utm...

aril, faizal, me and didi..... diaorg sgt baik :)

me and madelina... gf PP.., member bangi.. die ni kelakar... ehhehe..

haaaa... korunk cam tak mamat yg pki shirt biru ni...? ni lah abang BUDI hehe.. dia
belakon cerita Syurgamu Ramadhan jadi husband Eira Shazira.., and gf die yg pki tudung tuh.. Rifhan nama dia... yang shirt putih ni Aril.. member UiTM shah alam.. and tu cinta hati dia.. Shaznee.. :) mereka semua sweet together...


;)

9 comments:

  1. cit.
    saya tidak dijemput rupanya.
    wakakaka!
    patutla tak tau.

    ReplyDelete
  2. sorry majid...
    sab tk dpt nak jemput semua :(
    sebab sab gabung majlis belah sab dgn jai..
    so 200 jemputan je yg blh masuk..
    nanti insyaAllah, bila2 sab buat makan2, sab jemput yeh.. nanti sab bagi date :)
    dtg lah sekali dgn adeyl... k.. :)

    ReplyDelete
  3. yelah.
    kita cuma kawan kat uitm je.
    huhuhuhuuhuhuhu!
    :(

    ReplyDelete
  4. alaaaaaaaaa...jgn lah ckp cam tu... hhuhuh.. sorryyyyy sgt2... :(
    sab tk ajak tk bermakna sab lupa...
    nanti sab buat mkn2, comfem sab ajak... k :)

    ReplyDelete
  5. haaaaa... yerlaahh.. merajuk pulak majid ni... humph....

    ReplyDelete
  6. majid dia x nk kau datang kang huru hara huhu(chill majid)

    ReplyDelete
  7. majid dia x nk kau datang kang huru hara huhu(chill majid)

    ReplyDelete
  8. loh diana lg bakar line cheehh :p tkde lah.. tempat mmg terhad sgt..tu yg list pon kene pendekkan.. lgpon faham2 lah kan :)

    ReplyDelete