Friday, February 18, 2011

Solemnization Ceremony // Photo by Saffandi

As Salam..
haritu sab ada janji kan nak upload pictures dari Abg Bob.. so ni dia sab dah tunaikan janji sab :D  tpi ni gambar akad nikah.. nanti once sab dah dapat gambar masa reception, sab upload k..

btw, masa nikah and reception tu, sab demam uhuk3.. :(  tak larat sgt smp malam lps reception kena gi Hospital An-Nur amik ubat and injection.. huwaaaa.. :'(  seminggu lebih menanggung seksa smp kena 3 klinik.. last2 gi Columbia Asia kat Puchong amik darah semua.. adehh.. penangan kawen nye pasal heeheh.. ape2 pon, semua berjalan lancar.. Amin....

so enjoy eh tgk gambar kami...

















4 comments:

  1. There is only one happiness in life, to love and be loved....tahniah di ucapkan from uncle Dodi & Faez..hhehee..am happy for you adik, you have found your true love.."Selamat Pengantin Baru" uncle berdoa agar di panjang kan umur dan di murah kan rezeki sehingga ke anak cucu...
    So rajin2 ler memasak ye...Wasallam..Vrrrommm..!~

    ReplyDelete
  2. hye uncle dodi :D thank u so much uncle.. sorry tak dapat nak invite.. :( as u know the reason kan.. well, i promise to make it up to u asap.. insyaAllah ada rezeki kitaorg, nnt ade buat makan2 sikit..nanti ina bgitau bila.. :)
    alaaa, jgn lah smp ke anak cucu jek.. hingga ke akhir hayat lah uncle dodi :D ngeee....

    masak? rajin.... tny jai.., ina masak tauu :D

    ReplyDelete