Wednesday, March 2, 2011

1st Entry for March 2011

Assalamualaikum peeps..

Well, ni first entry untuk bulan March ni.. tak banyak nak cerita masa awal2 bulan, just normal life as a wife *wink wink* but i nak share pictures kucing i nama Bumblebee :D  ngeeee... kitaorg dah bawa dia balik subang.. so takde lah dia asik kena kacau dengan my boboy kat rumah parents i tuh.. sian tgk dia :'(  dah macam kucing jalanan huwwaaaa... masa nak bawak dia balik subang tuh, kitaorg angkat dengan sangkar dia skali naik kereta.., dari bangi, jai hantar sab ke office thn straight balik subang *yerlah, org tkde punch card kerja boleh la rewang2 huhu*  bumblebee punyalah bising dalam kereta dr bangi saaaaaammmpai lah ke rumah subang ahahah.. sian jai bingit tlinge dia.. so skrang ni, bumblebee dah lebih selamat and happy kat rumah baru walau kena kurung dlm rumah 'banglo' 3 tingkat dia tu heheheh..


tengok lah manja dia tu dgn 'babah' dia heheh....

eeeee jeles sungguh... gediks!!

kurus je dia kan... sian bumblebee :(

No comments:

Post a Comment