Tuesday, March 8, 2011

Cuti-cuti Dalam dan Luar Malaysia

As Salam & slmt petang ya ibu2 bapak2.. huhu..~

Ok, selain dari busy buat kerja kat office, sab skrang tengah sebok plan vacations WITH 's' ok! memandangkan kitaorg tak honeymoon lepas kawen ari tuh.., so tetibe rase nak plan jalan2.. but yang untung nye, sebab sab beli treadmill yg harga RM3k++, kitaorg dapat free accomodation kat Bali/Phuket and 7 tempat menarik di Malaysia ni.. so hari tu kitaorg pergilah Max Generation kat Hartamas nak buat booking.. and Alhamdulillah selesai lah booking semua.. kitaorg pilih Phuket sebab Bali ramai sgt.. so cube check our list ni huhuhu... manyak syiok ooooo...

Kuching Sarawak   30th April -- 2nd May 2011


Krabi Island Thailand  8th May -- 11th May 2011


Phuket Thailand   12th June -- 14th June 2011


Port Dickson   1st July -- 3rd July 2011 hahaha!! pon nak jugak tuh..

Family Raya Vacation         date???? TBC

Pulau Pinang  1st Nov -- 3rd Nov 2011

So now hanyalah masa untuk mengumpul duit!!

CAIYOK2!!!!!

2 comments:

  1. hehehee.. sab dapat free hotel utk phuket and penang tuh.. so ape lagi, tak lepaskn peluang lahh.. :p yg lain2 tu ngade2 je nak pergi...

    ReplyDelete