Monday, March 21, 2011

Alhamdulillah ;)

As Salam & hye guys..

just nak share the good news.. Alhamdulillah, pagi tadi sab dgn jai pergi Hospital Pakar Az-Zahrah kat bangi.. and dapat good news that im pregnant ;)  but tak boleh nak detect bape minggu ehheh.. kecik je lagi.. sebab masa buat scan kat perut tak nampak, so bila buat scan dari bawah haaaaa, baru lah nampak anak mama alalaaaa :p comel... so ni lah gamba scan kitaorg...

nampak tak yang kecik tu? tulah embrio... our baby ;)

Syukur Alhamdulillah..
Kau telah perkenan kan doa kami Ya Allah..

Pregnancy Glitter Graphics from dolliecrave.com

Pregnancy Glitter Graphics

9 comments:

  1. congrats to both of you..
    take a good care ok.!
    jgn lasak2 sangat.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...tahniah ye....jaga diri elok2...

    ReplyDelete
  3. missaverage... thank u so much.. :D tp, sab ni boleh tahan lasak heeheh.. tak boleh duduk diam...

    bojie_boboy86... :) Alhamdulillah... thank u... dont worry.., sab akan jage diri baik2... :D

    ReplyDelete
  4. My dear sab,
    OMG!!! nak ucapkan juga kat sini...wpun dah byk kat FB. Alhamdulillah..tahniah!!!:)

    ReplyDelete
  5. rifhan... heheh..boleh je :p
    thank you dear...
    termakbul jugak doa kitaorg dan semua...
    Alhamdulillah..
    nanti kawen, lepas tu dpt anak cepat2 k :p

    ReplyDelete