Tuesday, March 22, 2011

Bermulalah Segalanya

As Salam & morning guys..

Hari ni bermula lah segalanya.. Sejak dah pergi az-zahrah semalam, pagi ni sab dah start makan pil acid folic and minum susu Anmum Materna.. ramai orang cakap susu Anmum tu tak sedap and cepat muak.. tapi, sab baru minum ni rasa sedap pulak.. sampai serbuk susu tu pon sab makan hehehe.. rasa dia lemak2 manis.. kalau amik yang perisa chocolate tu mesti tak lalu sebab macam manis je tengok huhu.. mungkin juga sebab orang lain tak biasa minum susu.. sebab masa sab duduk US dekat 3 tahun, hari-hari sab minum susu dengan cereal.. so mungkin dah terbiasa..
btw, ada orang cakap minum susu ni baby jadi besar.. ye ke?? sab pon mule lah musykil.. tanya2 member diaorg ckp it depends jugak.. Anmum ni bagi nutrien utk baby and mommy nyer.. so minum ni bagus.. kalau baby jadi besar itu kehendak Allah Taala.. lagi satu, sebab makan makanan yang berlemak dan fast food.. itu memang la anak jadi besar, dengan mak2 nye skali.. so nampaknye sab kena  lah tahan makan fast  food utk 9 bulan akan datang huhuh.. takpe, janji anak yang dikandung ini sihat walafiat :) 

Doakan perjalanan kami sehingga ke 9 bulan akan datang selamat dan sihat sejahtera.. Amin :)

No comments:

Post a Comment