Friday, March 4, 2011

My baby benny is no Longer with us :'(

As Salam and good day guys..

Hari ni hari yang agak sedih for me.. *tsk tsk* sebab tonight my baby benny dah kena bagi kat orang lain.. huwaaaa :'(  sedih yang teramat sangat.. that was my 2nd car.., before this sab pakai satria.. and thn ibu belikan myvi for me.. i named him Benny..sbb im a lady driver.., so keta sab kena lah laki kan.. huhuh..

the reason kitaorg jual benny sebab tengah tunggu keta baru kluar.. prob April :D weee.. yes! happy sangat.. tapi at the same time sedih jugak sebab kena let go keta yang banyak berjasa dgn kitaorg.. benny ni lah yang bawak sab sampai kelantan dgn ibu abah masa mula2 dapat kete hehe.. ke melaka pon sampai.. habis dah merata benny bawak sab.. and now, no longer benny dgn sab :(  hopefully owner baru lepas ni jaga benny baik2.. sebab sab dah buat handsome2 dah.. dah tukar kasut Enkei Japan, pakai bumper SE.. siap cat cantik2 lagi.. pastu spoiler TRD... leather seat lagi.. jgn lupe tulang lutut die GAB ok!!!! haish... nak nangis jap huwaaaaaa.....

"Benny, u have been a good car for us.. and im glad that  kita dapat bersama walau selama 5 tahun ja.. huhuu... *da macam nak jual ape jek..cis!*  take care my baby bennnnnyyyyy!! ur soul akan ku sematkan ke kereta baru kamiiiii... weeeee... :D


No comments:

Post a Comment