Tuesday, May 24, 2011

Pregnancy Calculator? Siapa boleh explain!?

As Salam & morning u all :p

Sab sebenarnya dari start dapat tahu pregnant still confius. Sebab tak faham macam mana kiraan sebetulnya. Sebab sab saja-saja Google pasal pregnancy calculator. And sab ada jumpa satu kiraan ni. Masa sab pergi jumpa Dr. Raja last week, dia cakap sab dah 13 weeks and 4 days. Okaylah. And ikutkan hari ni 24 Mei sab dah 14 weeks and 2 days lah kan. Tapi, bila sab calculate tadi, macam ni pulak keluar......
-
-
-

Nampak tak? Sab key-in lah date hari ni 24 Mei, dia tulis sab baru 12 weeks and 2 days????? Kompiuss!!
Siapa-siapa boleh tolong explain kat sab......

No comments:

Post a Comment