Monday, July 25, 2011

Islam Is The Way of Life

If my baby is a Girl, this is what she'll wear everyday   ;)





okay probably not this kind of hijab eheheheh





this is sooooooooooo cute ;)





And if my baby is a Boy, he will be the most handsome muslim boy ;)




*melt!*

2 comments:

  1. mommy sab...

    baby2 jangan ker pakaikan lagi..sian dia.. :)

    ReplyDelete
  2. rifhan,

    not lah from baby dah pakai kan ehhehe. sab akan pakaikan baby i bila baby dah setahun lebih. macam my auntie buat kat anak dia. yes mula2 dia rimas. but bila dia dah besar sikit, dia sendiri yang nak pakai tudung, and sampai sekarang tak pernah bukak pon. so i nak anak i mcm tu. *kalau girl lah* heheh.

    macam kat Makkah, orang arab train anak diaorang dari kecik. and i ade jumpe tudung yg utk budak2 kecik. sejuukkk and nampak comel sgt. kecik jee :)

    ReplyDelete