Tuesday, July 19, 2011

Makan and Makan and Makan Lagi :P

As Salam & morning

Semalam ada buat jamuan kat office, sempena saje-saje and nak sambut kedantangan bulan Ramadhan Al-Mubarak *jangan ponteng pose!*.

So kitaorg buatlah potluck. Sab dengan tak malu minta tolong mak mertua buatkan Butter Cake memandangkan sab ni tak berape nak reti lah kan. Kalau beli memang terror :P

Banyak giler makanan. And Alhamdulillah, semua habis :) kenyangggg weyhhhhhh. 

Okay sila jangan lihat badan saya yang semakin mengembang yeh! huhuhuh.
And gambar tak ikut susunan sangat. Malas ok :P



Okay sila lihat perut saya yang baru 5 bulan 1/2

Cermin kena ada tau


Dah buyong pon kena cakap cakap

Mereka yang paling rapat dgn sab :)

Ulam-ulaman, kerabu mangga and sayur campur

Ayam gorenga rempah

Ni lauk kari. Ade kari daging and ape tah lagi satu

Sambal tumis udang

Ni sayur campur tu

Ahaa! ni the best part la kan. Sambal gesek, belacan, tempoyak and cencaluk!!!

Kiri tulah Butter Cake mother in law sab buat :) and sbelah tu, Brownies Cheese Cake

Custard Bandung nyummi!

Olen olen!

Alamak tak nampak pulak ikan tenggiri tu. huhuhu, Masak lemak cili api dgn daun pegaga

My fav!!! Fruit Custard Pudding

Fruit Salad

Air Rosell... sedappp!!

Aduusssss :P

5 comments:

  1. meriahnyeerrr..cam best jerkk..kamu comell :)

    ReplyDelete
  2. memang meriah bab makan kat office sab ni hehe.
    makan sedap tp tak makan byk. sbb byk sgt pilihan so mkn ckit jek huhuh, nnt perut ketat :P

    saya sangat gemok ok! lihatlah lengan sasa ku ituuuuu.

    ReplyDelete
  3. gemok tp tomey.....xpe2.....tgn sasa untuk angkat bby nnti...ok la tuh.......:) ape pon....argghhhh geram tgk perot makin comel

    ReplyDelete
  4. glowing sgt u okeh!!!!

    Jeles lah..nak baby juga..hehehehe...

    ReplyDelete
  5. haha! pandai lah korunk. ohhh nak sedap kan hati lah ni ehhhh. ambooooiiii :P

    zet, tangan sasa ku ini lah yg menjadi bahan lawak husband sab tau uhukkkkk. nak kena slim kan balik nanti. go sab go!! haha!!!!

    rif, glowing ka? ni sebab make up heheheh......

    kawen cepat! buat baby banyak2 :D

    ReplyDelete