Saturday, August 6, 2011

Shopping Baju Baby weeeeee =D

As Salam & happy Saturday people..

Sab sejak dua menjak ni asik suka sangat tengok baju baby. Tiap kali keluar dengan jai, kalau nampak yang cantik kitaorg akan beli. Tapi sikit2 je dulu. Nanti bila nak beli barang keperluan yang betul2 punya, haaaa itu kena shopping dengan ibuuu heheh :p   ibu nak belanja sab n jai untuk barang baby. *macam tau2 je kitaorg ni gaji tak berape nak puluh ribu* huhu.

So first tu, kitaorg pergi One Utama, singgah la Parkson and Poney. Haaaaa tu dia. Dah dapat set baju warna chocolate cair kat Poney dengan baju and selimut baby kat dalam Parkson. Yang dalam Parkson tu mak aii, mahal eh. Selimut je dah RM80+!!  Tapi nak punya pasal beeeliiii ajeee :D  hubby bagi yeay!

Lepas tu, the day before puasa, sab, jai, MIL, kak Ngah, kak Sha and anak dia 2 orang *ni cuzen jai*, kitaorg sempat pergi Empire kat tepi Subang Parade tu. Kak Sha ni from Kedah, so asal singgah KL mesti beli one or two handbag kat Coach. Addicted betul. Anak2 dia pula memang boleh tahan, pakai Guess Kids hehehe :)  so cute! So ape lagi kitaorg pon shopping lah sekali.

Dah masuk Guess Kids hamik ko! dapat 3 helai terus! 2 helai MIL belanja and sehelai tu sab beli. Geram sangat. Tapi sab tak beli yang untuk baby girl. Sebab terlalu pink2 and ropol2. Sangat tak minat!!! Sab suke yang simple and dua2 boy or girl boleh pakai. Oh before sab n jai masuk Guess Kids, kitaorg singgah Mamours. Wahhh!!!! Stroller Quinny!!!!!! I loikE!!!!! Tengah sale ok!!! Quinny Zap Extra dari RM2500 dapat RM2100!!! Siapa tak nak yehh!! Promotion sampai hujung bulan ni jek. So wait for me ok!! Im Coming Quinnnyyyyy =D

Okay lepas Guess Kids, kitaorg masuk kat Pumpkin Patch, MIL belanja lagi 2 helai heheheheh. Sebab harga tengah murah sangat! 2 helai RM56!! And they are so adorable!!! Stupid kalau tak beli tau. 

So ni sab ade amik gambar. hehehe excited lah. huhuhu enjoy!!! ;)

Macam baju baby boy heheh. Layan kan aje.  :P

Okay ni MIL saya sukeee :)

Haaa ni memang baju boy, tapi girl pon leh pakai. Janji RAWK!!!

Alalalaa comel   ;)

This is the set that mym baby will wear bila keluarnya dia dari tummy mama nya :)  sab ckp dgn jai, dia baru2 lahir pon kena terus pakai yang mahal sebab itu adalah baju pertama dia heheheh :)

Saya suke ini!!  Beli 2 with one price! Pumpkin Patch weeee

2 comments:

  1. eh iqbal!!!! kamu ade blog rupenye :p heheh
    excited sangat :)
    thank u iqbal.

    ReplyDelete