Friday, January 14, 2011

Malaysia' very own Facebook

Salam guys....

Hye guys.. I have one good news for u bloggers. Now we have our very own FACEBOOK!! wuhuu.. :P   ape lagi join laaa... www.1malaysia.com   its really nice and very simple.. but, jgn tulis or post benda2 yang merapu... because name web pon 1Malaysia.. so whatever u guys letak 1Malaysia boleh nampak heheheh... well, enjoy guys! btw, bawah ni is my very own 1Malaysia Profile! add me guys! :D


Laman 1Malaysia.com sebelum ini merupakan salah satu blog, yang membincangkan pasal Malaysia, namun begitu, pemiliknya telah mengubah konsep dan segalanya pada laman tersebut kepada konsep laman sosial. Dalam tempoh kurang sehari dilancarkan, lebih daripada 113 orang pengguna telah berdaftar (sehingga artikel ini ditulis), dan angka tersebut meningkat dengan amat pantas sekali.
1Malaysia.com turut sama membawakan pelbagai fungsi sosial, daripada fungsi blog, forum, acara, video dan banyak lagi diintegrasikan bersama padanya. Penggunaan nama domain 1Malaysia.com juga dijangka akan berjaya menarik minat ramai pengguna, selain memudahkan mereka mengingatinya memandangkan Perdana Menteri Malaysia, Datuk Mohd Najib menggunakan domain seumpamanya, iaitu 1Malaysia.com.my.


 

No comments:

Post a Comment