Thursday, December 9, 2010

Karingeri

Salam you all...

Pernah dengar pasal Karingeri? Sabrina dapat tahu pun dari FB siape tah mase tuh.. tapi lame dah.. mula-mula blog tu ada banyak sebab dah lama author tu buat... tapi  entah macam mana kene terminate pulak blog die sebab melanggar akta-akta blogging la rasenyer... alaaaaa itupon sebab content die ngeri.. kalau korang tengok  takde rase ngeri tak tau laaa kan... huhuh.. so now author die *Syazril* dah buat blog baru... *hoyyeeaaayyy* sab suke sangat tgk blog die... lantak la org nak ckp ape.... hahahaha...
bukan nye sab ni kejam ke ape.. mungkin dulu nak jadi doctor tapi tak lepas haha!!!
so bila korunk free tu, usha-usha la blog die......





AMARAN!
*TIDAK SESUAI UNTUK TONTONAN KANAK2 BAWAH UMUR 13 TAHUN AND BAGI IBU MENGANDUNG*

No comments:

Post a Comment