Friday, December 3, 2010

::.. REJECTED!! ..::


Salam guys...

"Hye ;)"  that was the frist word yg Faizal type kat Facebook hehehe.. We first met dlm FB ni pon.. itupun sebab dia adalah kawan kepada my coursemate mase Diploma kat UiTM dulu, Adeyl~... so tetibe dia add and dr situ la kitaorg kenal.. but!!! the story is not as simple as that.. haaaaa... if u guys bace title pon boleh agak kan.. heheheh.. it all started when this one lady yang so into him add me dlm FB.. *jeles punya kes la ni* so bile Faizal post kat wall i, tetibe pulak minah tu comment sama *sebab die pon add i haha! funny*... and comment tu berlanjutan sampai dah bunyi macam nada perli-perli.. so bengang la i.. ape lagi, i delete dua orang ni... the girl and Faizal hahah..

tapi, since i delete faizal, die msg i... i buat bodoh jek..tak reply *jual mahal la kan* heheh.. since dia kena delete, he kept on adding me.., and setiap kali die add la i REJECT sampai naik nyampah... i was like, "mamat ni tak reti nak give up ke? dah org taknak accept dah la..ni smp nak poke2 orang plak argh!"... seriously ok! hahaha.. untill the 10TH TIME die add me.. i finally PM die... "10 kali i reject tu, 10 kali tu jugak u add i  kan"..... and what makes me smile is when he replied, "i just don't easily give up"... a very simple line buat it made my heart melt... hehehe.. and since hari tu la we all kept on msging and finally i pon accept his request heehehe..

hahahha.. very funny kan.. and yet, that what makes me fall for him ;)  Allah bukakan pintu hati i utk dia... and lepas tu we all exchange phone numbers.. and the story goes on and on and on...... *cont.....*   :)

salam...~


p/s:  oh yaahhh.... this story was in June 2010 hahahha :P

No comments:

Post a Comment