Friday, December 3, 2010

::.. Merisik dan Bertunang ..::

Salam guys..

ok, as u guys can read,  14th November 2010 parents Jai datang merisik...  at first memang la plan hanya merisik sebab we all decide takde tunang... terus akad nikah.. but thn, ntah macam mana, last minute plan terus jadi merisik and bertunang... very funny ;) takde la prepare banyak pun.. sekadar sarung cincin and menetap kan tarikh... lepas tu makan-makan... diharapkan our relationship last long and semoga urusan kami berjalan dengan lancar dan direstui oleh-Nya Amin~~~ :)  ni ada lah sikit pictures... yang lain gamba BumbleBee je... sape BumbleBee?? haaaaa....waiittt yarrrr~~


Mak faizal menyarung cincin ke jari saye...cheewwaanhh.. i love u mak! :D

alalalaaaa... kiss kiss~ ngeee... auntie malu2....

diantara sedara mara saye and jai yang hadir ;)

well, itu jeee... nanti sabrina upload pics BumbleBee okay........

Salam.....~

No comments:

Post a Comment