Wednesday, April 13, 2011

Lidah atau kata-kata lebih tajam dari mata pedang - Tubelawak!

As Salam & evening guys.

Ni sab dapat dari blog Tubelawak. Haaa, saja nak share dengan korang. Sila lah baca yeh. And kalau ada apa2 yang korang tak suka ke atau pun tak bersependapat ke, silalah comment kat blog dia. Comment kat blog sab pon boleh. Takda masalahnya. Lagipun, sab bukan lah jenis tak boleh terima kritikan. Tak main lah macam tu sampai nak emo2 kan. So feel free to read and comment :)

No comments:

Post a Comment