Tuesday, April 12, 2011

Macam-macam Ada

As Salam & slmt petang.. chewah.

Okay, sab nak share satu website ni. Dia boleh juga dikatakan online shopping. But at the same time, kita boleh juga pergi kedai dia. Macam lebih kurang pemborong lah. Sebab barang2 dia saaaannggaatt banyak and pelbagai brand. Sab saja lah gedik2 tengok stroller heheheeh. Nak yang Quinny nye brand. So puas lah search, sab pun terjumpa lah depa ni. Haaaa, cuba la korunk check jugak. Dia ada variety barang.
Orang kata Macam-macam Ada :p   kedai dia kat Salak Selatan jek. So takde hal lah nak pergi kan kan.

Selamat bershoppppiinngggg :D


No comments:

Post a Comment