Monday, April 4, 2011

Maternity Pillow.. I NEED IT!!!!

Aaaarrggghhhh... seriously I want this pillow!! tolong lah bantu saya... macam mana nak beli pillow ni guna Amazon.com... ada sesiapa yang pernah beli guna web ni..? orang dok cakap guna eBay.. tapi, malangnya bantal ni takde kat eBay... huwaa!!! please help meeeee.... :'(  

2 comments:

  1. guna kad debit pun bleh..tp shiping delivery dia nak sama ngan harga barang tu.

    ReplyDelete
  2. Adi,
    kalau guna credit card bahaya tak? so maknanya kita kena register dulu dgn Amazon kan? selamat ke guna Amazon ni? i mean, barang kita sampai lah kan. risau jugak. takot tak sampai.

    ReplyDelete